Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur, sabah evden çıkmayınca endişeye neden oldu. Yakınları ve akrabaları, Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, evde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Teksas’ta sel felaketinde can kaybı arttı

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 67’ye yükseldiği bildirildi.

Yavaş’tan ‘Ankara’ya operasyon yapılır mı?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

CHP’li belediyelere peş peşe operasyonlar düzenlenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’ya da uzanır” iddialarına ilişkin “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Gazze’deki katliamlarda ölü sayısı 57 bin 338’e ulaştı

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye sürdürdüğü saldırılarda can kaybı 57 bin 338’e ulaştı. Son 24 saatte 70 kişi daha öldü, insani yardım bölgelerinde ise saldırılarda ölenlerin sayısı 743’e çıktı.

Yola çıkacaklar dikkat! Bu güzergahlarda yavaşlayın

Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok ilde süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşımın kontrollü veya alternatif yollardan sağlandığını duyurdu.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM, ödeme sistemleri ağını genişletti. Yeni hayata geçirilen proje sayesinde İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı.