Gazze’deki katliamlarda ölü sayısı 57 bin 338’e ulaştı

İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 70 Ölü!

İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 24 saatte 70 artarak 57 bin 338’e yükseldi. Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, devam eden saldırılarda yaşanan can kayıpları ve yaralanmalar hakkında güncel bilgiler paylaşıldı.

Son 24 saat içinde Gazze’deki hastanelere 70 ölü ve 332 yaralının getirildiği belirtildi. İsrail ordusunun Gazze’ye 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 57 bin 338, yaralılarının sayısının ise 135 bin 957’ye yükseldiği bildirildi.

Gazze Şeridi’nde enkaz altında hala binlerce ölü olduğu belirtiliyor. Ayrıca, Gazze’de 27 Mayıs’tan bu yana İsrail-ABD güdümlü “Gazze İnsani Yardım Vakfı” tarafından insani yardım adı altında kurulan dağıtım bölgelerinde Filistinlilere yönelik hedef alınan sistematik saldırılar sonucunda yaşamını yitirenlerin sayısının 743’e, yaralıların sayısının ise 4 bin 891’e yükseldiği kaydedildi.

Related Posts

İngiltere’de “bebek ticareti” şüphesi: Nijerya’dan getirdiği bebek kendi çocuğu çıkmadı

Nijerya’dan İngiltere’ye bebekle dönen bir kadın, DNA testleri sonucunda bebeğin biyolojik annesi olmadığının anlaşılması üzerine insan kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alındı. Olay, Nijerya’daki yasa dışı “bebek çiftlikleri”ne dair endişeleri yeniden gündeme getirdi

Tutdere dosyasında delil yok!

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere hakkında başlatılan soruşturmanın temeli, temizlik firması ödemelerine dayanıyor. Soruşturmanın merkezinde, temizlik hizmeti sağlayan Bilginay firmasının yerel seçimlerin ardından hak ediş ödemelerini alamadığı yönündeki iddialar yer alıyor. Yapılan açıklamada tüm ödemelerin belgelerle kanıtlandığı belirtildi.

Sağlık için güneşe çıkın

Uzmanlara göre, kontrollü bir şekilde güneşe maruz kalmak, ruh sağlığından kalp sağlığına kadar pek çok alanda olumlu etkiler sağlıyor.

Doğum hastanesini hedef aldılar! Anneler bebekleriyle panik içinde sığınaklara koştu

Rusya, Ukrayna’nın Harkov şehrine İHA saldırısı düzenledi. Saldırı sırasında bir doğum hastanesi hedef alınırken saldırıda camların kırılması nedeniyle bebeklerin üzerine cam parçaları düştü. Aileler bebeklerini alarak panik içinde sığınaklara koştu …

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.

Siber arılar geliyor!

Çinli bilim insanları 74 miligramlık dünyanın en hafif beyin kontrol cihazıyla kontrol edilebilen ilk sibernetik arıyı yarattı. Arıların özellikle depremlerdeki arama-kurtarma görevlerinde kullanılabileceği belirtiliyor.