Kadıköy’de tarihi karakol yangınının detayları ortaya çıktı

Yangın, 8 Şubat’ta saat 04.00 sıralarında Caferağa Mahallesi Mühürdar Karakolu Sokak’ta bulunan 3 katlı tarihi yapıda çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın sonrası yapılan incelemelerde ise bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kimliği belirlenemeyen kişi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, olay anında binada oldukları tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Polisin görüşmeleri sonrası, olay yerinde hayatını kaybeden kişinin şüphelilerin arkadaşı olan 18 yaşındaki Tanay Şarman olduğu belirlendi. Emniyetteki ifade veren arkadaşlarının, “Isınmak için binanın ikinci katında ateş yaktık. Alev kontrolden çıkarak tüm binayı sardı. Tanay madde etkisinde olduğundan kendinde değildi çıkaramadık” dediği öne sürüldü.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Gazze’deki katliamlarda ölü sayısı 57 bin 338’e ulaştı

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye sürdürdüğü saldırılarda can kaybı 57 bin 338’e ulaştı. Son 24 saatte 70 kişi daha öldü, insani yardım bölgelerinde ise saldırılarda ölenlerin sayısı 743’e çıktı.

Yola çıkacaklar dikkat! Bu güzergahlarda yavaşlayın

Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok ilde süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşımın kontrollü veya alternatif yollardan sağlandığını duyurdu.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM, ödeme sistemleri ağını genişletti. Yeni hayata geçirilen proje sayesinde İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı.

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin

Suriye’nin devlet arması değişti: Çift başlı kartal ve 14 tüy ne anlama geliyor?

Beşşar Esed liderliğindeki Baas yönetiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından, zalim rejime ait kalıntılar da bir bir silinmeye başladı. Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan medyaya yansıyan bir görselde, devletin resmi armasının değiştirildiği görüldü. Armada kanatlarında 14 tüy bulunan çift başlı kartal üstüne üç yıldız bulunuyor.