CHP’li Sav’dan CHP lideri Özel’e ‘geçmiş olsun’

Önder Sav’dan Özgür Özel’e Geçmiş Olsun Mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in saldırıya uğraması sonrasında tepkiler devam ederken, eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav‘dan da bir geçmiş olsun mesajı geldi. Sav, yaptığı açıklamada saldırının cenaze töreni çıkışında gerçekleşmesinin planlı ve amaçlı olduğunu belirterek, “Biz CHP’liler, bu tür planlı, hedefli çirkin saldırılara yabancı değiliz. Genel Başkanlarımız İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıların bir benzerini bugün de yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘İKTİDAR YOLCULUĞUNDAN DÖNDÜREMEYECEK’

Geçmişteki saldırıların CHP Genel Başkanlarını yıldıramadığını vurgulayan Sav, “Özgür Özel’i ve büyük CHP ailesini de yıldıramayacaktır. Aksine CHP ülke çapında daha fazla sahiplenilecek ve güçlenecektir. Yapılan saldırı, boynunda idam fermanı ile kurtuluş mücadelesi veren Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğunda oturan Sayın Özgür Özel’i çıktığı iktidar yolculuğundan döndüremeyecektir. Şiddet, tehdit ve baskılara karşı millet yolunda mücadele ve hizmetten geri adım atmayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM, ödeme sistemleri ağını genişletti. Yeni hayata geçirilen proje sayesinde İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı.

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin

Suriye’nin devlet arması değişti: Çift başlı kartal ve 14 tüy ne anlama geliyor?

Beşşar Esed liderliğindeki Baas yönetiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından, zalim rejime ait kalıntılar da bir bir silinmeye başladı. Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan medyaya yansıyan bir görselde, devletin resmi armasının değiştirildiği görüldü. Armada kanatlarında 14 tüy bulunan çift başlı kartal üstüne üç yıldız bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ÖTV zammına ilişkin açıklama

Katıldığı canlı yayında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ÖTV zammının henüz karara bağlanmadığını ve yarınki enflasyon rakamlarının ardından değerlendirileceğini söyledi.

İstanbul’u birbirine katan suç makineleri yakalandı

İstanbul’da gündüzleri evlere girerek hırsızlık yapan iki kadın yakalandı. Şüphelilerden birinin 170, diğerinin ise 14 suç kaydı olduğu öğrenildi.