Zafer Partili belediyeden Sinan Ateş kararı: Devlet Bahçeli’nin adını sildi

Tefenni Belediyesi, Devlet Bahçeli Caddesi’ni Değiştirerek Yeniden İsimlendirdi

Tefenni Belediyesi’nin meclis toplantısında alınan kararla, ilçede bulunan Devlet Bahçeli Caddesi’nin ismi değiştirildi. Hilal Evleri ile Alparslan Türkeş Caddesi arasındaki bölge artık “Hüseyin Nihal Atsız Caddesi” olarak anılacak. Alparslan Türkeş Caddesi ile Atatürk Caddesi arasındaki kısım ise “Sinan Ateş Caddesi” olarak adlandırıldı. Bu değişiklikler, Devlet Bahçeli Caddesi’nin adının değiştirilmesiyle gündeme geldi.

Oylama sırasında, Zafer Partili Belediye Başkanı ve 5 meclis üyesi ile 1 İYİ Partili meclis üyesi evet oyu kullanırken, 3 AKP’li meclis üyesi ret oyu kullandı.

MHP’den İstifa Etmişti

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, kasım ayında MHP’den istifa etmiş ve bir süre bağımsız olarak görevine devam etmişti. Daha sonra ise Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi’ne katıldı.

Başkan Ümit Alagöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tefenni ilçemizde Hilal Evleri ile Atatürk Caddesi arasında bulunan Devlet Bahçeli Caddesi’nin ismi, Hilal Evleri ile Alparslan Türkeş Caddesi arasında kalan bölümünün Tefenni Belediye Meclisi’nin 03.01.2025 tarihli 17 nolu kararıyla Hüseyin Nihal Atsız Caddesi olarak değiştirilmesine, Alparslan Türkeş Caddesi ile Atatürk Caddesi arasındaki bölümün ise Belediye Meclisi’nin 03.01.2025 tarih ve 18 nolu kararıyla Sinan Ateş Caddesi olarak belirlenmesine, 7 evet oyuna karşın 3 ret oyuyla karar verilmiştir. Toplamda, 1 Zafer Partili Belediye Başkanı ve 5 Zafer Partili meclis üyesi ile 1 İYİ Partili meclis üyesi evet derken, 3 AK Partili meclis üyesi ret oyu kullandı.”

Related Posts

Hepatit Türleri ve Korunma Yöntemleri

Hepatit çeşitleri, tedavi yöntemleri ve aşı ile korunma olanakları hakkında bilgiler.

Ünlü un markası raflardan toplatılıyor

Fransa’da piyasaya sürülen bir buğday ununda, insan sağlığı için tehlikeli seviyede okratoksin tespit edildi. Uzmanlar, tüketicileri ‘hemen kullanmayı bırakın’ diye uyardı.

Edirne’de 5 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne’de yurda kaçak yollarla giren 5 düzensiz göçmen yakalandı.

Akraba Cinayetinde İntihar

Kahramanmaraş’ta Uzman Çavuş, teyzesiyle boşanma aşamasındaki adamı vurarak intihar etti.

Parkta tekmeli yumruklu kavga

Edirne’de bir parkta, iki grup arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı.

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred’den şampiyonluk ve kaptanlık itirafı: “Aslında hep içimde olan bir şey bu!”

Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta sahası Fred, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.