Yenişehir Belediyespor, TVF’nin Kararını Protesto Etti

Yenişehir Belediyespor, TVF Kararını Protesto Etti

Voleybol Erkekler 2. Lig 2 Grup’ta mücadele eden Yenişehir Belediyespor, Gölcük Belediyespor ile oynadığı maçta yaşanan olaylar nedeniyle yarım kalan müsabaka sonrasında Türkiye Voleybol Federasyonu’nun verdiği kararı protesto etti. Maçın üçüncü setinde 14-12 önde olan Yenişehir Belediyespor’a karşı Gölcük Belediyespor, hakemlerin davetine rağmen maça çıkmadı ve bu durum tepki çekti.

Cengiz Göllü Spor Salonu’nda Doğu Akademi ile karşılaşan Yenişehir Belediyespor, ilk üç sayıda topa müdahale etmeyerek tepkisini net bir şekilde ortaya koydu. İkinci setin ilerleyen dakikalarında servis kullanması gereken Yenişehir Belediyespor, bilinçli bir şekilde servis kullanmadı ve servis rakip takıma geçti.

Sonuç olarak, Yenişehir Belediyespor maçı 3-0 kazanarak galip ayrıldı.

Maçı izlemeye gelen CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, TVF’nin aldığı kararı siyasi bir tutum olarak yorumlayarak, “Yarın Ankara’da konuyu detaylı bir şekilde ele alacağız ve kulübümüz Yenişehir Belediyespor’un hakkını savunacağız. Maalesef, sporun içine siyaset karışıyor” şeklinde konuştu.

Yenişehir Belediyespor Başkanı Koray Aydın da yapılan protestonun önemli olduğunu vurgulayarak, “Gölcük maçını sahada kazandık ancak masa başında kaybettik. Bu kararın kusurlu olduğunu düşünüyoruz. TVF’nin verdiği kararı mahkemeye taşıyacağız. Elimizde tutanaklar ve görüntüler bulunmakta. TVF’nin Play-Off maçları öncesinde kararını tekrar gözden geçirmesini bekliyoruz” dedi. – BURSA

Related Posts

Elektrikli scooterlar için yeni zorunluluklar: Sigorta geldi, ehliyet yolda…

Son yıllarda şehir içi ulaşımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen elektrikli scooter’lar için yeni bir dönem başlıyor. Meclis’e sunulan düzenlemeyle birlikte artık bu araçlara plaka ve zorunlu trafik sigortası geliyor. Düzenleme sonrası, “Ehliyet zorunluluğu da gelir mi?” sorusu ise şimdiden gündemde.

İznik’te otobüs ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralı var

Bursa’nın İznik ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Trump, Musk’ı uğurlamak için Beyaz Saray’ı topluyor: Peki milyarderin bakanlığı ne olacak?

Elon Musk’ın Trump yönetiminden ayrılmasıyla, onun öncülüğünde kurulan Hükümet Verimliliği Bakanlığı (DOGE) çöküş sürecine girdi. Musk’ın yokluğunda yönünü kaybeden projede çalışanlar dağılırken, Beyaz Saray her şeye rağmen DOGE’un süreceğini savunuyor.

İzmir’de dehşet anları kamerada: Cezaevi ziyaretinden dönen aileye pusu

İzmir’in Torbalı ilçesinde seyir halindeki otomobile pompalı tüfekle açarak 3 kişi öldürüp, 3 kişiyi de yaraladığı belirtilen K.K., düzenlenen operasyonla yakalandı. Saldırı anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

DEM Parti çözüm süreci için üçlü komisyon önermiş! ‘Devlet, PKK, bağımsız gözlemciler…’

DEM Partili üst düzey bir yetkili, çözüm süreci kapsamında silahların bırakılması için üçlü komisyon önerdiklerini, ancak AK Parti’nin net bir tutum ortaya koymadığını belirtti.

Turhan Çömez duyurdu: Diyanet artık denetlenemeyecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Meclis’e getirilmesi planlanan düzenlemeyle Diyanet’in mali harcamalarının ve bütçesinin her türlü denetimden muaf olacağını söyledi. Çömez, “Sayıştay hiçbir şekilde hesap soramayacak. Diyanet layüsel, yani sorgulanamaz hale geliyor” yorumunda bulundu.