Yavaş’tan ‘Ankara’ya operasyon yapılır mı?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

Mansur Yavaş: “Korktuğumuz Bir Şey Yok, Alnımız Açık”

CHP’li belediyeler Adana, Adıyaman, Antalya ve Büyükçekmece’ye düzenlenen yeni operasyon sonrasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önemli açıklamalarda bulundu.

Yavaş, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “Operasyonlar Ankara’ya uzanır mı, Mansur Yavaş’a da bir operasyon gelir mi?” sorusuna, “Korktuğumuz bir şey yok. İftira ile bize de gelirlerse gelsinler, Cenabı Allah da bunun hesabını sorar.” şeklinde cevap verdi.

Yavaş’ın konuya ilişkin tam açıklaması ise şu şekilde:

“Geldiğimizden beri biz şunu anlatmaya çalıştık. Kamu kurumlarının dürüst şekilde çalışacağını ispatlamaya çalıştık. Şeffaf şekilde tüm ihalelerimizi canlı yayınlıyoruz. Belediyede biri yanlış yaptı diye ben de o yanlışı yapmak zorunda değilim. Tertemiz ismimizi kirletmeye niyetimiz yok. Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok. Daha önce bu iftiraları atanların başına ne gelecekse yine gelir. Halk da hesabını sorar. Tutuklama tehdidi ile insanları ifadeye zorlarsanız bir yerde zaten iftara atacaktır. Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok. Daha önce bu iftiraları atanların başına ne gelecekse yine gelir. Halk da hesabını sorar.”

‘HALKTA TERS TEPTİĞİNE İNANIYORUM’

Zeydan Karalar’ın gözaltına alınmasına da değinen Yavaş, “Zeydan Karalar, Seyhan Belediyesi’ndeki bir olaydan dolayı gözaltında. Delilleri 7 yıldır karartmadı da şimdi mi karartacak? Bunun halkta ters teptiğine inanıyorum. Bu hep seçimlere yansımıştır. Mağdurların mağduriyetini halk telafi etmiştir.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Hepatit Türleri ve Korunma Yöntemleri

Hepatit çeşitleri, tedavi yöntemleri ve aşı ile korunma olanakları hakkında bilgiler.

Ünlü un markası raflardan toplatılıyor

Fransa’da piyasaya sürülen bir buğday ununda, insan sağlığı için tehlikeli seviyede okratoksin tespit edildi. Uzmanlar, tüketicileri ‘hemen kullanmayı bırakın’ diye uyardı.

Edirne’de 5 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne’de yurda kaçak yollarla giren 5 düzensiz göçmen yakalandı.

Akraba Cinayetinde İntihar

Kahramanmaraş’ta Uzman Çavuş, teyzesiyle boşanma aşamasındaki adamı vurarak intihar etti.

Parkta tekmeli yumruklu kavga

Edirne’de bir parkta, iki grup arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı.

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred’den şampiyonluk ve kaptanlık itirafı: “Aslında hep içimde olan bir şey bu!”

Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta sahası Fred, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.