Polis memurunun öldürdüğü 5 kişi, yan yana toprağa verildi

Mehmet Tehçi, Adana ve Mersin’de 5 kişiyi öldürdü!

Adana ve Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan korkunç olayda polis memuru Mehmet Tehçi (43), kayınpederi Yusuf (64), kayınvalidesi Hüsne (61), kayınpederinin kız kardeşi Semiha Tehçi (53), eşi Ferdane (37) ve kayınbiraderi matematik öğretmeni İsmail Tehçi’nin (44) ölümüne neden oldu. Cenazeleri, Osmaniye’de defnedildi.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Tehçi tarafından Adana’nın Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde dün boğazları kesilerek öldürülen Yusuf Tehçi, eşi Hüsne, kız kardeşi Semiha Tehçi ve Mersin’in Tarsus ilçesindeki evinde bıçaklanarak öldürülen Ferdane Tehçi ile görev yaptığı okuldan konuşmak için yanına çağırıp otomobille boş bir araziye götürdüğü ve öldürdüğü kayınbiraderi İsmail Tehçi’nin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Beş cenaze, Osmaniye merkeze bağlı Tehçi köyü mezarlığına götürüldü. Güvenlik güçlerinin sıkı önlem aldığı cenazede, Yusuf, Hüsne, Semiha, Ferdane ve İsmail Tehçi’nin cesetleri, kılınan namazın ardından yan yana açılan mezarlarda defnedildi.

Çocukları koruma altına alındı

Osmaniye’ye kendi babası Ökkeş Tehçi’yi öldürmek için giderken Adana’nın Ceyhan ilçesinde yakalanan Mehmet Tehçi’nin polisteki sorgusu devam ediyor. Cinayetler sırasında otomobilde bulunan şüphelinin 2 çocuğu da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Olayın Arka Planı

Mersin’in Tarsus ilçesinde devriye ekiplerinde görevli polis memuru Mehmet Tehçi’nin, 15 yaşındaki oğlu Ökkeş Berk Tehçi bir yıl önce intihar etti. İddiaya göre Mehmet Tehçi, oğlunun ölümünden eşini ve onun ailesini sorumlu tuttu.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Tarım Kredi marketlerinin ismi değişti, KOOP oldu

Piyasaya göre nispeten daha ucuz fiyatlarla ürün satan Tarım Kredi Marketleri tüketici kitlesini genişletmek maksadıyla isim değişikliğine gitti. İşletmenin yeni mağazalarını “KOOP” adıyla açacak

ABD’ye izinsiz kurbağa embriyosu getiren Rus araştırmacı 20 yıl hapisle yargılanıyor

ABD’nin Harvard Üniversitesi’nde kanser araştırması yapan Rus vatandaşı Kseniia Petrova (30) hakkında, ülke dışından gümrük beyanı yapılmamış kurbağa embriyosu getirdiği suçlamasıyla yargılandığı davada, 20 yıla kadar hapis ve 250 bin dolara kadar para cezası isteniyor.

110 binden fazla kişi işsizlik maaşını kaybedecek

Belçika’da federal hükümetin işsizlik ödeneklerinde yapacağı sınırlama sonucunda 113 bin kişinin işsizlik maaşını kaybedeceği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüşmesi bitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin görüşmesi, 2 saat 45 dakika sonra sona erdi.

6 yılda 285 milyondan fazla e-tebligat gönderildi

Adalet Bakanı, Hukuk Mahkemelerinin Etkinliğinin Artırılması Çalıştayı’nda tebligat verilerini paylaştı.

Beton mikseri dehşet saçtı! Meksika’daki kazada 21 kişi öldü

Meksika’nın Puebla eyaletindeki Cuacnopalan-Oaxaca otoyolunda beton mikseri dehşet saçtı. Yerel medya, beton mikserinin başka bir aracı sollamaya çalıştığı sırada karşı şeride geçip önce otobüse, sonra minibüse çarpıp şarampole yuvarlanarak alev …