Giresun’da 432 köy yolu ulaşıma kapandı

Edinilen bilgiye göre Merkez’de 40, Alucra’da 32, Bulancak’ta 51, Çamoluk’ta 23, Çanakçı’da 13, Dereli’de 34, Doğankent’te 9, Espiye’de 23, Eynesil’de 11, Görele’de 50, Güce’de 10, Keşap’ta 32, Piraziz’de 10, Şebinkarahisar’da 34, Tirebolu’da 38, Yağlıdere’de 21 olmak üzere toplam 432 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipleri 24 greyder, 10 yükleyici, 21 kanal kazıcı ve 3 kar bıçaklı iş makinesiyle köy yollarının açılması için yoğun mücadele yürütüyor.

İl Özel İdaresi yetkilileri, yurttaşlara zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Related Posts

İstanbul için ”Çok tehlikeli” 48 saat başladı

Türkiye aşırı sıcakların etkisi altında; özellikle İstanbul’da önümüzdeki 48 saat için ”çok tehlikeli” uyarısı yapıldı. Afrika ve Basra sıcak hava dalgalarının birleşmesiyle gölgede 42 dereceyi bulan sıcaklıkların, artan nemle birlikte daha da bunaltıcı hale geleceği belirtildi.

Afrika sıcakları uyarısı: Kavrulacağız

Türkiye yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altında. Sıcaklığın İstanbul’da 40 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Yarın Diyarbakır ve Batman 45, Aydın ve Manisa ise 45 dereceyi aşacak.

2026’dan sonra nakit para geçersiz olacak

Nakit para kullanımı birçok sistemden yavaş yavaş kaldırılıyor. Çin’de nakit para kullanımına olan ilgi azalırken hükümetlerde bu durumu destekler kararlar alıyor. Almanya’da devlet yardımları artık nakit olarak yapılmayacak.

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Polis, Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 600 gram sentetik uyuşturucu ve 50 gram kokain ele geçirdi.

Yerli turizm coştu: Bir yılda yüzde 68 artış

Yerli turistlerin bu yılın ocak-mart döneminde yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 68,9 artarak 76 milyar 429 milyon 290 bin lira oldu.

Ukrayna ve Rusya, çarşamba günü Türkiye’de barış görüşmeleri yapacak: Gündem, esir değişimi, kaçırılan çocukların iadesi ve liderler zirvesi

Ukrayna ve Rusya, çarşamba günü Türkiye’de barış görüşmeleri yapacak: Gündem, esir değişimi, kaçırılan çocukların iadesi ve liderler zirvesi