CHP Genel Başkanı Özgür Özel Trabzon’da

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi ziyaret ve toplantı için Trabzon’a geldi. Sabah saatlerinde bir otelde partililerle bir araya gelen Özel, ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Türk Eczacıları Birliği 33. ve 34. Dönem Genel Sekreteri Ecz. Sabih Tekin Çağlar’ın annesi Ayşe Sıddıka Çağlar’ın cenazesine katılamadığı için taziye ziyaretinde bulunmak üzere Trabzon’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel sabah saatlerinde partililerle bir araya geldikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özel, “Ben buraya her geldiğimde Çarşıbaşı’nda elinden karalahana çorbası içtiğim, son geldiğimde de hastanede ziyaret ettiğim, annem yerinde olan birisinin cenazesinde bulunamamanın üzüntüsü içindeyim. Çünkü o gün Türkiye’den gelen şehit ve gazi ailelerimizin derneklerini misafir ediyorduk Ankara’da. O yüzden gelememiştim buraya. Bugün Sabih Tekin Çağlar’a başsağlığı ziyaretinde bulunacağız, hem de daha önceki ziyaretimizde gidemediğimiz diğer belediyelerimiz ile partililerimiz ile görüşeceğiz. İçinde bulunduğumuz kritik süreci, hem Trabzon açısından hem genel açıdan birlikte değerlendireceğiz” dedi.

Özel, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu’nun Trabzon’da gerçekleştirdiği toplantıda kendisiyle ilgili söylemiş olduğu “Özgür Özel kendine yakışan ama CHP’ye yakışmayan bir dil ile edepsizlik etmiştir. Milletin emanetini zimmetine geçiren bu dünyada da cezasını çekeceketir, öbür dünyada da” ifadelerine de karşılık vererek, “Adil Bey’in kendi terbiyesini gösteren bir seviye. Eğer ben Adil Bey’in seviyesine inersem çıkarken vurgun yerim. Böyle düşük seviyelerden dikkatle çıkmak gerekiyor. Bütün Trabzonlular şunu bilsin. Hepimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te ve CHP’nin bu ülkeye kazandırdığı çok partili rejimde. Sandıkla gelenin sandıkla gitmesi gerektiği bir ülkede yaşıyoruz. 47 yıl iktidar olamadık, kusuru her zaman kendimizde aradık. AK Parti 23 yıl kazandı ama hiç onlar kazandı fakat biz yönetelim demedik. Hatta onların et tırnak oldukları FETÖ’nün darbe girişiminde bulunduğu zaman biz FETÖ’nün karşısında durduk. İlk kez 23 yıl sonra AK Parti, Türkiye’de ikinci parti oldu. İstanbul’u üç defadır Ekrem İmamoğlu kazanıyor. İlk kazandığında hazmedemediler ve tekrar kazandık hem de bu kez 1 milyon üzerinde oyla kazandık. Dayanamadılar bu kez da kayyum atamaya kalktılar. Trabzon’un evladı Ekrem İmamoğlu güya terör örgütüne destek oluyor diyerek kayyum istediler ama biz bu durumu milyonlar ile bu darbeyi püskürttük. Her darbenin başında bir cunta var her darbenin bir görevlendirme listesi var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne atayacakları kayyumun adı da Adil Karaismailoğlu’nun kendisi. Bunu zaten Türkiye, Trabzon yerel basınından öğrendi. Trabzon yerel basınına haber yaptırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak Adil Karaismailoğlu atanıyor diye. Ama millet dedi ki ‘dur bakalım darbecilerin çırağı, seçimle gelmediğin yere nasıl geleceksin’ milyonlar darbeyi püskürttü ve kayyumcu çırağı açıkta kaldı. Utanmadan da bu ifadeleri kullandı. Kayyumcu çırağının seviyesine inersek çıkarken vurgun yeriz o nedenle cevap vermiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretlerin ardından Özgür Özel’in akşam saatlerinde kentten ayrılması bekleniyor. – TRABZON

Related Posts

4 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu!

Konya’da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan inşaat işçisi yakalandı.

Efteni Gölü Kuş Cenneti Doğaseverlerin Gözdesi

Düzce’nin Efteni Gölü, doğaseverler için bir kaçış noktası haline geldi. Ziyaretçiler kuşları gözlemliyor.

‘Kesin ihraç’ talebiyle disipline sevk edilen Mücahit Birinci, AK Parti’den istifa etti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklu bulunan iş insanı Murat Kapki’ye “siyasi nüfuzunu kullanmak suretiyle menfaat temin etmeyi teklif ettiği” iddiası ve sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle disipline sevk edilen Avukat Mücahit Birinci, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Resmi Gazete’de bugün (19 Ağustos 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 19 Ağustos 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 19 Ağustos 2025 tarihli ve 32991 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

Hekimhan’da Açık Hava Sinema Keyfi

Kocaözü Mahallesi’nde açık hava sinema etkinliği düzenlendi, vatandaşlar bir araya geldi.

Tekirdağ’da Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Süleymanpaşa’da 18 yaşındaki A.B.’yi bulmak için arama çalışmaları 3. günde sürüyor.