Çelik bariyere çarpan minibüsün sürücüsü ağır yaralandı

İstanbul Fatih‘te kontrolden çıkan ve çelik bariyere çarpan minibüsün sürücüsü olan Mehmet Yüksel ağır yaralandı.

Topkapı-Gaziosmanpaşa hattında çalışan Mehmet Yüksel yönetimindeki 34 M 4001 plakalı minibüs, Beylerbeyi Caddesi’nde Karagümrük istikametinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki çelik bariyere ardından karşı istikamette seyir halinde olan 34 HSE 253 plakalı otomobile çarptı.

BARİYER BACAĞINA SAPLANDI

Kazada minibüsün sürücüsü Mehmet Yüksel, aracın içerisine kadar giren bariyerin bacağına saplanması sonucu ağır yaralandı.

ULAŞIM NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle her iki istikamette de birer şerit ulaşıma kapanırken, trafik akışı polis ekiplerince kontrollü şekilde sağlandı.

Aracın kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Related Posts

Rusya ve Ukrayna heyetleri İstanbul’da görüşecek: İki ülkenin öncelikleri neler?

Rusya ve Ukrayna heyetleri İstanbul’da görüşecek: İki ülkenin öncelikleri neler?

Z kuşağı Erdoğan için en büyük tehdit

The Economist, Erdoğan’ın Z kuşağıyla bağ kurmakta zorlandığını yazdı ve ekledi: “Söylemleri genç seçmende karşılık bulmuyor.”

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum: 50+1 kuralının korunması demokratik birikimin gereğidir

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum: 50+1 kuralının korunması demokratik birikimin gereğidir

Elektrikli scooterlar için yeni zorunluluklar: Sigorta geldi, ehliyet yolda…

Son yıllarda şehir içi ulaşımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen elektrikli scooter’lar için yeni bir dönem başlıyor. Meclis’e sunulan düzenlemeyle birlikte artık bu araçlara plaka ve zorunlu trafik sigortası geliyor. Düzenleme sonrası, “Ehliyet zorunluluğu da gelir mi?” sorusu ise şimdiden gündemde.

İznik’te otobüs ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralı var

Bursa’nın İznik ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Trump, Musk’ı uğurlamak için Beyaz Saray’ı topluyor: Peki milyarderin bakanlığı ne olacak?

Elon Musk’ın Trump yönetiminden ayrılmasıyla, onun öncülüğünde kurulan Hükümet Verimliliği Bakanlığı (DOGE) çöküş sürecine girdi. Musk’ın yokluğunda yönünü kaybeden projede çalışanlar dağılırken, Beyaz Saray her şeye rağmen DOGE’un süreceğini savunuyor.