Beyoğlu Belediyesi’ne AKP yönetiminden kalan borçlar sebebiyle haciz başlatıldı

Beyoğlu Belediyesi Borçları Nedeniyle SGK Tarafından İcralık Oldu

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin yönetimine geçen Beyoğlu Belediyesi, önceki AKP yönetiminden devraldığı borçlar yüzünden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından icralık duruma düştü. Belediye mülkiyetinde bulunan okul, tarihi çeşme ve yol gibi kamusal alanlara da SGK tarafından haciz konuldu.

“Okuldan Sosyal Markete Kadar Haciz İşlemi”

Sözcü gazetesinden Altan Sancar’ın haberine göre, SGK, Beyoğlu Belediyesi’ne ait olan içinde okul, tarihi çeşme, park, yol ve binaların bulunduğu kamusal alanlara haciz uygulattı.

Belediye çalışanlarının denetimleri sırasında ortaya çıkan icra işleminin, yeni noktalara da genişleyebileceği belirtildi.


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Doğum hastanesini hedef aldılar! Anneler bebekleriyle panik içinde sığınaklara koştu

Rusya, Ukrayna’nın Harkov şehrine İHA saldırısı düzenledi. Saldırı sırasında bir doğum hastanesi hedef alınırken saldırıda camların kırılması nedeniyle bebeklerin üzerine cam parçaları düştü. Aileler bebeklerini alarak panik içinde sığınaklara koştu …

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.

Siber arılar geliyor!

Çinli bilim insanları 74 miligramlık dünyanın en hafif beyin kontrol cihazıyla kontrol edilebilen ilk sibernetik arıyı yarattı. Arıların özellikle depremlerdeki arama-kurtarma görevlerinde kullanılabileceği belirtiliyor.

Kulis: DEM Parti’nin ismi, logosu ve siyasi çizgisi değişiyor

Kulis: DEM Parti’nin ismi, logosu ve siyasi çizgisi değişiyor

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, yine Atatürk dönemini hedef aldı: ‘Seninki sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti’

“Kanlı 1923 darbesi” ifadesiyle tepki çeken eski AKP Milletvekili, “Yeliz” lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef alan paylaşımda bulundu. Sosyal medyada “Atatürk fotoğraflı” bir kullanıcıya yanıt veren Çamlı, “Seninki sadece Dersim’de 50.000 bebe, yaşlı, kadın Alevi katletti…” dedi.