Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde yaşanan olayda, M.E.A. adlı şahsa ait 2 büyükbaş hayvanın kaybolmasıyla ilgili şüpheler artmıştı. Tel çitlerle çevrili araziden çalındığı düşünülen hayvanlar için durum Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Yapılan detaylı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan yakalanan ve tutuklanan A.Y. (31) isimli kişinin söz konusu hayvanları çaldığı ortaya çıktı.

A.Y.’nin çalmış olduğu büyükbaş hayvanları Çine ilçesinden bir kişiye para karşılığı sattığı belirlendi. Yapılan inceleme neticesinde çalınan hayvanların Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi farklı illere satıldığı tespit edildi. Ancak, hayvanlar Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda canlı olarak bulunarak güvence altına alındı. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Related Posts

İznik’te otobüs ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralı var

Bursa’nın İznik ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Trump, Musk’ı uğurlamak için Beyaz Saray’ı topluyor: Peki milyarderin bakanlığı ne olacak?

Elon Musk’ın Trump yönetiminden ayrılmasıyla, onun öncülüğünde kurulan Hükümet Verimliliği Bakanlığı (DOGE) çöküş sürecine girdi. Musk’ın yokluğunda yönünü kaybeden projede çalışanlar dağılırken, Beyaz Saray her şeye rağmen DOGE’un süreceğini savunuyor.

İzmir’de dehşet anları kamerada: Cezaevi ziyaretinden dönen aileye pusu

İzmir’in Torbalı ilçesinde seyir halindeki otomobile pompalı tüfekle açarak 3 kişi öldürüp, 3 kişiyi de yaraladığı belirtilen K.K., düzenlenen operasyonla yakalandı. Saldırı anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

DEM Parti çözüm süreci için üçlü komisyon önermiş! ‘Devlet, PKK, bağımsız gözlemciler…’

DEM Partili üst düzey bir yetkili, çözüm süreci kapsamında silahların bırakılması için üçlü komisyon önerdiklerini, ancak AK Parti’nin net bir tutum ortaya koymadığını belirtti.

Turhan Çömez duyurdu: Diyanet artık denetlenemeyecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Meclis’e getirilmesi planlanan düzenlemeyle Diyanet’in mali harcamalarının ve bütçesinin her türlü denetimden muaf olacağını söyledi. Çömez, “Sayıştay hiçbir şekilde hesap soramayacak. Diyanet layüsel, yani sorgulanamaz hale geliyor” yorumunda bulundu.

İBB soruşturmasında ‘bizden rüşvet istendi’ demişlerdi… O ‘tanıklar’ dolandırıcı çıktı!

İBB soruşturmasında tanıklığına başvurulan kişilerin dolandırıcılıktan soruşturulduğu ortaya çıktı. Bu kişilerin inşaat projeleri üzerinden birçok kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı dilekçede yer aldı.