Yangın, saat 20.04 sıralarında İstanbul Ataşehir’de Barbaros Mahallesi Ihlamur Bulvarı’nda meydana geldi. Seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev alan 34 AZ 1801 plakalı otomobilin sürücüsü aracından son anda inerek yanmaktan kurtuldu. Sürücüsü indikten sonra yokuş aşağı kaymaya başlayan otomobil, trafikteki araçların arasından geçerek yol kenarındaki reklam tabelasına çarparak durabildi. Trafikteki araçların sürücüleri yanan otomobile çarpmamak için zor anlar yaşarken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede söndürülen otomobil kullanılmaz hale gelirken o anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Related Posts

CHP, Zeydan Karalar iddialarını yalanladı: ‘Çocuklarına yönelik gözaltı iddiası asılsız’
CHP Adana İl Başkanlığı, Başkan Zeydan Karalar’ın çocukları hakkında gözaltı ve arama yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İstanbul için ”Çok tehlikeli” 48 saat başladı
Türkiye aşırı sıcakların etkisi altında; özellikle İstanbul’da önümüzdeki 48 saat için ”çok tehlikeli” uyarısı yapıldı. Afrika ve Basra sıcak hava dalgalarının birleşmesiyle gölgede 42 dereceyi bulan sıcaklıkların, artan nemle birlikte daha da bunaltıcı hale geleceği belirtildi.

Afrika sıcakları uyarısı: Kavrulacağız
Türkiye yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altında. Sıcaklığın İstanbul’da 40 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Yarın Diyarbakır ve Batman 45, Aydın ve Manisa ise 45 dereceyi aşacak.

2026’dan sonra nakit para geçersiz olacak
Nakit para kullanımı birçok sistemden yavaş yavaş kaldırılıyor. Çin’de nakit para kullanımına olan ilgi azalırken hükümetlerde bu durumu destekler kararlar alıyor. Almanya’da devlet yardımları artık nakit olarak yapılmayacak.

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama
Polis, Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 600 gram sentetik uyuşturucu ve 50 gram kokain ele geçirdi.

Yerli turizm coştu: Bir yılda yüzde 68 artış
Yerli turistlerin bu yılın ocak-mart döneminde yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 68,9 artarak 76 milyar 429 milyon 290 bin lira oldu.