AJet Halep Seferlerine Başlıyor

AJet, Halep’e Uçuşlarını Başlatıyor

AJet Havayolları, Suriye’nin tarihi ve kültürel merkezi olan Halep’e uçuşların başlayacağını duyurdu. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Suriye’deki yeniliklerin ardından başkent Şam’a yapılan ilk uçuşun ardından, Orta Doğu’nun önemli kültür merkezlerinden biri olan Halep de uçuş ağına dahil edildi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Halep Havalimanı arasındaki ilk seferin 2 Ağustos’ta gerçekleşeceği bildirildi. Haftada 4 gün karşılıklı olarak düzenlenecek olan seferlerin biletleri ise bugün itibariyle 149 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Biletler, AJet’in resmi web sitesi olan AJet.com, mobil uygulaması, yetkili satış acenteleri ve çağrı merkezleri aracılığıyla satın alınabilecek.

Halep hattı ile birlikte dış hat sayısını 60’a çıkaran AJet, yurt içindeki 41 hattı ile birlikte toplam uçtuğu nokta sayısını 101’e yükseltecek.

Related Posts

Son Dakika… İBB’ye 9.dalga operasyonda yeni gelişme!

Son Dakika Haberi… İBB’ye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de olduğu 44 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi.

Nevşehir’de Yabancılar Arasında Kılıçlı Kavga

Nevşehir’de yabancı uyruklular arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.

10 Yaşındaki Ümit, Başarılarıyla Dikkat Çekti

Hatay’dan 10 yaşındaki Ümit, Türkiye’de birinci olup dünya üçüncüsü oldu. Teknolojiden uzak büyüdü.

Gazze işgal planını onaylamak için bugün toplanıyorlar

İsrail Genelkurmay Başkanı, Gazze kentinin işgal planını onaylamak için bugün toplantı yapacak.

Meteoroloji uyardı: O bölgede yaşayanlar dikkat! Fırtına geliyor

Batı Akdeniz’in batısında yer alan Kaş ve Kumluca’da yarın öğle saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor.

Fırında mide bulandıran görüntü

Elazığ’da bir fırında ekmek tezgahının üstünde gezen fare görüntülendi.