Ahşap Oymacılığıyla Gelir Sağlıyor

Mersinli Ahşap Oyma Sanatçısı Örsan Sami Şener Ürünlerini Satışa Sunuyor

Mersin’de yaşayan Örsan Sami Şener, hobi olarak başladığı ahşap oyma sanatını atölyeye çevirdiği evinde icra ederek ürünlerini satışa sunuyor.

38 yaşındaki Şener, Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi’nde yaşayan bir çocuk babasıdır ve 2017 yılında ahşap oyma sanatına olan ilgisiyle kendisini geliştirmeye başlamıştır.

Evini atölyeye dönüştüren Şener, bıçaklar, bardaklar, fincanlar, tabaklar ve çeşitli ev ve süs eşyaları dahil olmak üzere ahşaptan ürünler üretmektedir.

Ürünlerini sergilemek amacıyla atölyesini ve sosyal medya hesaplarını kullanan Şener, zaman zaman yurt dışından da siparişler almaktadır ve kişiye özel hediyelik eşyalar da tasarlamaktadır.

Örsan Sami Şener, AA muhabirine verdiği demeçte, ahşap oyma sanatının zamanla tutkuya dönüştüğünü ve her geçen gün kendini geliştirdiğini belirtmiştir. Ayrıca, ustalardan dersler alarak yeteneğini ilerlettiğini söylemiştir.

Ahşap ürünlerini satarak gelir elde ettiğini ifade eden Şener, “Gerek yurt içinde gerekse yurt dışından talepler alıyorum. Birçok dizi ve film yapımcısına ürünlerimi gönderdim ve bu sayede çok sayıda insanla tanışma fırsatı buldum. Ahşapları sanata dönüştürmeye çalışıyorum ve her bir ağacın potansiyelini önceden görebiliyorum.” demiştir.

Related Posts

CHP’li Emir’den ‘zeytin kıyımına’ tepki

CHP’li Murat Emir, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na bugün gelen yasa teklifinin “zeytin kıyımı”na yol açacağını savunarak, yasanın geri çekilmesi için çağrıda bulundu.

Putin Hamaney’e suikast iddialarına sert çıktı: Bu konunun konuşulmasını dahi istemem

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu (PMEF) kapsamında dünya çapındaki haber ajanslarının yöneticileriyle buluştu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Söz konusu görüşmede, İran-İsrail gerilimi ve …

Ümit Özdağ’dan ‘Osman Kavala’ açıklaması: ‘Davayı okuyunca dehşete kapıldım’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ”Osman Bey ile hayata çok farklı baktık, bakıyoruz. Ama orada birçok kez karşılaşma imkanımız oldu. Hafif iletişimimiz oldu. Ben o zamana kadar çok merak etmemiştim Osman Kavala davasını. Fakat davayı okuyunca dehşete kapıldım. Bu ülkenin her bir yurttaşı adil yargılanmalı. Osman Kavala da bunu görmüyoruz” dedi.

Trump, İsrail-İran çatışmaları için toplantı yapılacağını duyurdu: Henüz kararımı verdim, Ortadoğu’daki bir çatışmaya dahil olmak istemiyorum

ABD Savunma Bakanı da, “Ordunun İran’a yönelik olası saldırı sonrası dahil her şey için planı var” demişti

Anne ve üç çocuğunun ölümüyle ilgili bilirkişi raporu tamamlandı

Diyarbakır’da, anne ve üç çocuğunun ölümüne yol açan 13 katlı binada çıkan yangına ilişkin bilirkişi ve itfaiye raporu tamamlandı.

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Hüda Kaya hakkında beraat kararı