Adalet Bakanı Tunç, Yangında Hayatını Kaybeden Gençbay Ailesine Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Taziye Ziyaretinde Bulundu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bolu Kartalkaya’daki otel yangınında oğlu Yiğit Gençbay’ı kaybeden Danıştay 9. Daire Başkanı Abdurrahman Gençbay ve Ankara 11. İdare Mahkemesi Başkanı Serpil Gençbay’a taziye ziyaretinde bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, taziye ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bolu’daki otel yangınında kıymetli evlatları Yiğit Gençbay’ı kaybeden Danıştay 9. Daire Başkanı Abdurrahman Gençbay ve Ankara 11. İdare Mahkemesi Başkanı Serpil Gençbay’ı ziyaret ederek acılarını paylaştık. Yiğit kardeşimize Allah’tan rahmet, Gençbay ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm felaketlerden muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

Otel yangınında hayatını kaybeden tıp fakültesi son sınıf öğrencisi intörn doktor Yiğit Gençbay (25) ile arkadaşı makine mühendisi Alp Mercan’ın (25), yangının ilk anında dışarıya çıktıkları; ancak mahsur kalanları kurtarmak için tekrar içeriye girince yaşamlarını yitirdikleri ortaya çıkmıştı.

Related Posts

Aslan kadının kolunu yedi

Avustralya’nın Queensland eyaletindeki Darling Downs Hayvanat Bahçesi’nde bir kadın, 5 Temmuz sabahı saat 08.30 civarında bir aslanın saldırısına uğrayarak kolunu kaybetti. Olay, hayvanat bahçesinin etoburlar bölgesinde yaşandı. 50’li yaşlardaki …

Teksas’ta sel felaketinde can kaybı arttı

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 67’ye yükseldiği bildirildi.

Yavaş’tan ‘Ankara’ya operasyon yapılır mı?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

CHP’li belediyelere peş peşe operasyonlar düzenlenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’ya da uzanır” iddialarına ilişkin “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Gazze’deki katliamlarda ölü sayısı 57 bin 338’e ulaştı

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye sürdürdüğü saldırılarda can kaybı 57 bin 338’e ulaştı. Son 24 saatte 70 kişi daha öldü, insani yardım bölgelerinde ise saldırılarda ölenlerin sayısı 743’e çıktı.

Yola çıkacaklar dikkat! Bu güzergahlarda yavaşlayın

Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok ilde süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşımın kontrollü veya alternatif yollardan sağlandığını duyurdu.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.