Akraba Cinayetinde İntihar

Kahramanmaraş’ta Yaşanan Vahim Olay

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde son derece üzücü bir olay meydana geldi. 25 yaşındaki Uzman Çavuş Cuma Ambar, teyzesiyle boşanma sürecinde olan 39 yaşındaki Ahmet Altuğ’u beylik tabancasıyla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, dün gece geç saatlerde Öztürk Mahallesi’nde yaşandı. Ahmet Altuğ, boşanma aşamasında olduğu eşi Elif Altuğ ile görüşmek üzere kayınpederinin evine gitti. Ancak, evin önünde taraflar arasında bir tartışma çıktı. Bu tartışmayı duyan Elif Altuğ’un yeğeni olan Uzman Çavuş Cuma Ambar da olay yerine gelerek tartışmaya dahil oldu. Tartışma büyüdükçe Cuma Ambar, beylik tabancasıyla Ahmet Altuğ’a ateş açtı. Daha sonra aynı silahı başına dayayarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda her iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ambar ve Altuğ’un cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın arka planı araştırılmaya devam ediyor.

Related Posts

Elazığ’da aileler arasında bıçaklı kavga

Elazığ’ın Abdullah Paşa Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Bursa’da havai fişek atarak yangına sebep olan 4 kişi yakalandı

Bursa’da havai fişek atarak yangına neden olduğu iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Hepatit Türleri ve Korunma Yöntemleri

Hepatit çeşitleri, tedavi yöntemleri ve aşı ile korunma olanakları hakkında bilgiler.

Ünlü un markası raflardan toplatılıyor

Fransa’da piyasaya sürülen bir buğday ununda, insan sağlığı için tehlikeli seviyede okratoksin tespit edildi. Uzmanlar, tüketicileri ‘hemen kullanmayı bırakın’ diye uyardı.

Edirne’de 5 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne’de yurda kaçak yollarla giren 5 düzensiz göçmen yakalandı.

Parkta tekmeli yumruklu kavga

Edirne’de bir parkta, iki grup arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı.