Vaşak Tavuk Kümesine Girdi

İskilip İlçesinde Vaşak Tavuk Kümesine Girdi!

Çorum’un İskilip ilçesinde yaşanan olayda, bir vaşak tavuk kümesine girdi ve panik yarattı. Saat 14.00 sıralarında Hacıpiri Mahallesi Çorumluoğlu Sokak’ta gerçekleşen olayda, vaşak kümeste bulunan tavukları öldürdü.

Mahalle sakinleri, vaşağı görünce kısa süreli bir panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen İskilip itfaiye ekipleri, kontrollü bir şekilde vaşağı yakalayarak Çorum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne götürdü.

Vaşak, burada tedavi edildikten sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek doğaya salınacak. İskilip ilçesinde yaşanan bu olay, mahalle sakinlerini kısa bir süre endişelendirdi fakat şimdi vaşağın doğal yaşam alanına dönmesi için gerekli işlemler yapılıyor.

Related Posts

Sakarya yangını 15 saattir sürüyor! Alevlerin içinden yürekleri dağlayan çığlıklar

Sakarya’nın Geyve ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangın nedeniyle Taşoluk ve Hacılar mahalleleri tedbir amaçlı olarak tahliye edildi. Boşaltılan köylerde 3 ev yanarken alevlerin arasında kalan çok sayıda hayvanın yangın bölgesinden yükselen acı dolu sesleri yürekleri dağladı.

Yangın ormanda başladı, mahalleye sıçradı: Evler alev topuna döndü

Sakarya’nın Geyve ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın nedeniyle iki mahalle tedbir amacıyla boşaltıldı. Tahliye edilen bir mahalleye sıçradı. Ekipler yangını söndürebilmek için karadan ve havadan müdahaleyi sürdürüyor.

Bahçeli’nin söylediği iddia edilen sözler için MHP sessizliğini koruyor: Türkiye için Lübnanlaşma riski

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin söylediği öne sürülen “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, biri Kürt, biri Alevi olsun” sözleri Lübnan’daki inanç temelli siyasi yapıyı akıllara getirdi. Bu sözler sonrası kamuoyunda “Türkiye Lübnanlaşacak mı” sorusu sorulurken, Cumhuriyet, ülkedeki tabloyu inceledi. Siyasilerden de bahse konu sözlere eleştiriler geldi.

Fenerbahçe, Leiria’yı 2-0 Geçti

Fenerbahçe, Portekiz kampında UD Leiria’yı 2-0 yenerek hazırlık maçlarına devam etti.

93 yaşındaki adam silahıyla köyü kana buladı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde 93 yaşındaki M.A.K, tartıştığı kişiyi ağır yaraladı, seken kurşunlarla biri çocuk iki kişi daha vuruldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Genç Arda yıldızlaştı

Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile karşılaştı.