Kocasinan Belediyesi Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı Yapıyor

Kocasinan Belediyesi Kırsal Mahallelere Hizmet Atağında

Kocasinan Belediyesi, Kayseri’nin en büyük merkez ilçesi olan Kocasinan’da bulunan kırsal mahallelere hizmet götürmek için büyük çaba sarf ediyor. Beydeğirmeni, Yazır ve Hasanarpa Mahallelerinde yürütülen yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tüm mahallelere değer katan projeler geliştirdiklerini ve çehreyi değiştiren çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Kocasinan Belediyesi’nin hizmet atağında Kocasinan’ın kırsal mahallelerinde yürütülen yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek ve sorunlara çözüm üretebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Mahallelerimize, vatandaşların talepleri doğrultusunda projeler ve hizmetler sunuyoruz. Kocasinan, 420 bin nüfusuyla 156 bin hektar alanda bulunan şehir merkezinin en büyük ilçesi konumunda. Bu kapsamda, ilçe sakinlerine daha iyi ve kaliteli hizmetler sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her mahallemizde karşılaşılan sorunları çözme konusunda çaba harcıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla mahallelerimiz değer kazanıyor ve güzelleşiyor. Diğer ihtiyaçlar da programımız dahilinde karşılanıyor.” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan yatırımlar ve planlanan projelerle mahallelerin görünümünün değişeceğini belirterek, “Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi, yenileme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yolların alt yapı çalışmalarıyla birlikte asfaltlama işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek. Kırsal mahallelerimiz daha da güzelleşecek ve değer kazanacak. Hizmetlerimizle Kocasinan, daha yaşanabilir bir ilçe haline gelecek” dedi. – KAYSERİ

Related Posts

Sakarya yangını 15 saattir sürüyor! Alevlerin içinden yürekleri dağlayan çığlıklar

Sakarya’nın Geyve ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangın nedeniyle Taşoluk ve Hacılar mahalleleri tedbir amaçlı olarak tahliye edildi. Boşaltılan köylerde 3 ev yanarken alevlerin arasında kalan çok sayıda hayvanın yangın bölgesinden yükselen acı dolu sesleri yürekleri dağladı.

Yangın ormanda başladı, mahalleye sıçradı: Evler alev topuna döndü

Sakarya’nın Geyve ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın nedeniyle iki mahalle tedbir amacıyla boşaltıldı. Tahliye edilen bir mahalleye sıçradı. Ekipler yangını söndürebilmek için karadan ve havadan müdahaleyi sürdürüyor.

Bahçeli’nin söylediği iddia edilen sözler için MHP sessizliğini koruyor: Türkiye için Lübnanlaşma riski

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin söylediği öne sürülen “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, biri Kürt, biri Alevi olsun” sözleri Lübnan’daki inanç temelli siyasi yapıyı akıllara getirdi. Bu sözler sonrası kamuoyunda “Türkiye Lübnanlaşacak mı” sorusu sorulurken, Cumhuriyet, ülkedeki tabloyu inceledi. Siyasilerden de bahse konu sözlere eleştiriler geldi.

Fenerbahçe, Leiria’yı 2-0 Geçti

Fenerbahçe, Portekiz kampında UD Leiria’yı 2-0 yenerek hazırlık maçlarına devam etti.

93 yaşındaki adam silahıyla köyü kana buladı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde 93 yaşındaki M.A.K, tartıştığı kişiyi ağır yaraladı, seken kurşunlarla biri çocuk iki kişi daha vuruldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Genç Arda yıldızlaştı

Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile karşılaştı.