Plaka tanıma sistemi cinayeti çözdü! Çapraz sorguda itiraf etmek zorunda kaldı

Giresun’da Kaybolan Adamın Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

Giresun’un Doğankent ilçesinde kaybolan Yusuf Alim’in öldürüldüğü ortaya çıktı. Alim, evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi ve ailesi durumu yetkililere bildirdi. Bu ihbar üzerine ekipler geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, Alim’in Tirebolu yönüne giden bir araca binerek kaybolduğu belirlendi. Arama çalışmalarına çok sayıda emniyet personeli katıldı.


Alim’i arama çalışmalarına çok sayıda emniyet personeli katıldı

Soruşturma kapsamında Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları ve telefon görüşmeleri incelendi. Veriler, 46 yaşındaki Nuri A.’ya ait 28 TA 023 plakalı aracın cinayetle bağlantılı olduğunu gösterdi.


Yusuf Alim

Olay Gecesi Telefonla Görüştüler

Nuri A., daha önce hırsızlık suçundan sabıkası olan biri olarak, olay gecesi Yusuf Alim ile telefonla görüştüğü tespit edildi. Gözaltına alınan Nuri A. çapraz sorgu sırasında cinayeti itiraf etti. Zanlı, Alim’i öldürdüğünü kabul ederken, cinayet silahını Harşit Deresi’ne attığını söyledi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Nuri A., tutuklanarak Espiye L Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Related Posts

Suç örgütüne helikopter destekli operasyon: 25 tutuklama

Gaziantep’te organize suç örgütüne yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyonda gözaltına alınan 50 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Sırrı Süreyya Önder yaşamını yitirdi

18 gündür yoğun bakımda tedavi gören DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in yaşamını yitirdiği açıklandı.

Kuş cennetinde kuş halkalama çalışması devam ediyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ornitoloji Araştırma Merkezi, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde 2025 yılında bin 200 kuş halkalaması gerçekleştirdi.

Otoyolda korkutan kaza: Lastiği patlayan TIR bariyere çarptı

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde bir TIR’ın lastiği patlaması sonucu bariyerlere çarptığı kazada bir kişi yaralandı.

KKTC’de Cumhuriyet Yerleşkesi | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kardeşliğimizi kimse bozamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC’de Cumhuriyet Yerleşkesi’ni açtı. Erdoğan,  “Bugün Kıbrıds Türk halkına muhteşem bir eser kazandırıyoruz. Yeni eserler inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Adıyaman’da bomba paniği

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde cadde üzerinde bırakılan valiz, bomba paniğine neden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir