Netanyahu’ya prostat kanseri teşhisi konulmasından sonra ameliyat olacağı için “yolsuzluk” davasında ifade vermesi ertelendi

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Yolsuzluk Davası İfadesi Prostat Ameliyatı Nedeniyle Ertelendi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “yolsuzluk” davasındaki ifadesini prostat ameliyatı olacağı sebebiyle veremeyecek. Başbakanlık Ofisi, Netanyahu’nun “prostatının iyi huylu büyümesinden kaynaklanan” bir idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle bugün ameliyat olacağını ve birkaç gün hastanede kalacağını duyurdu.

Netanyahu’nun Ofisinden yapılan açıklamada, Netanyahu’nun idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konulduktan sonra ameliyat olacağı belirtildi. 75 yaşındaki Netanyahu, Hadassah Hastanesi’nde muayene edilmiş ve “prostatının iyi huylu büyümesinden kaynaklanan” bir enfeksiyon teşhisi konmuş. Birkaç gün boyunca antibiyotiklerle tedavi edilen Netanyahu’nun avukatı Amit Hadad, ameliyattan sonra birkaç gün daha hastanede kalacağını söyledi. Bu sebeple avukat, Netanyahu’nun adının karıştığı yolsuzluk davasında bu hafta alınması planlanan ifadesinin iptalini talep etti ve başsavcılık bu talebi bugün onayladı. Mahkeme, duruşmaların “önümüzdeki hafta, 6 Ocak Pazartesi günü yeniden başlamasının beklendiğini” ekledi.

İsrail Adalet Bakanı Yariv Levin, Netanyahu’nun istirahat halindeyken geçici başbakan olarak görev yapacak. Savunma Bakanı Israel Katz ise siyasi güvenlik kabinesinin başkanı olacak. (ANKA)

Related Posts

Elazığ’da aileler arasında bıçaklı kavga

Elazığ’ın Abdullah Paşa Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Bursa’da havai fişek atarak yangına sebep olan 4 kişi yakalandı

Bursa’da havai fişek atarak yangına neden olduğu iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Hepatit Türleri ve Korunma Yöntemleri

Hepatit çeşitleri, tedavi yöntemleri ve aşı ile korunma olanakları hakkında bilgiler.

Ünlü un markası raflardan toplatılıyor

Fransa’da piyasaya sürülen bir buğday ununda, insan sağlığı için tehlikeli seviyede okratoksin tespit edildi. Uzmanlar, tüketicileri ‘hemen kullanmayı bırakın’ diye uyardı.

Edirne’de 5 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne’de yurda kaçak yollarla giren 5 düzensiz göçmen yakalandı.

Akraba Cinayetinde İntihar

Kahramanmaraş’ta Uzman Çavuş, teyzesiyle boşanma aşamasındaki adamı vurarak intihar etti.