Bakan Kurum, Fenerbahçe Yönetimini Kabul Etti

Çevre Bakanı Murat Kurum, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Asbaşkan Hamdi Akın’ı Kabul Etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Asbaşkan Hamdi Akın’ı bakanlıkta ziyaret etti.

Bakan Kurum, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Asbaşkan Hamdi Akın’ı Bakanlığımızda ağırladık. Sarı lacivertli camiamıza, yönetimine ve sahada emek veren sporcularımıza başarılar diliyorum. Spor kulüplerimize destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Related Posts

Yavaş’tan ‘Ankara’ya operasyon yapılır mı?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

CHP’li belediyelere peş peşe operasyonlar düzenlenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’ya da uzanır” iddialarına ilişkin “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Gazze’deki katliamlarda ölü sayısı 57 bin 338’e ulaştı

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye sürdürdüğü saldırılarda can kaybı 57 bin 338’e ulaştı. Son 24 saatte 70 kişi daha öldü, insani yardım bölgelerinde ise saldırılarda ölenlerin sayısı 743’e çıktı.

Yola çıkacaklar dikkat! Bu güzergahlarda yavaşlayın

Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok ilde süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşımın kontrollü veya alternatif yollardan sağlandığını duyurdu.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM, ödeme sistemleri ağını genişletti. Yeni hayata geçirilen proje sayesinde İstanbulkart ile ödeme yapılan noktaların sayısı arttı.

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin