Bolu’da yoğun kar yağışı! Lapa lapa yağmaya başladı

Bolu şehir merkezinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, kısa sürede etrafı beyaza bürüdü. Yağışın gece saatlerine kadar aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Bolu’da aralıklarla devam eden kar yağışı, akşam saatlerinde şehir merkezinde etkili olmaya başladı. Geçtiğimiz gün Bolu’nun yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şehir merkezinde de beyaz örtü oluşturdu. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı İzzet Baysal Caddesi’nde kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu. Aralıklarla devam eden yağışın gece saatlerine kadar sürmesi beklenirken, şehir merkezinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.

Kar yağışının aniden bastırdığını söyleyen 8. sınıf öğrencisi Kutay Uludağ, “Kar yağışı aniden bastırdı. Beklemiyorduk bir anda beyaz oldu her yer. Okulların tatil olmasını bekliyoruz” dedi.

Related Posts

Elektrikli scooterlar için yeni zorunluluklar: Sigorta geldi, ehliyet yolda…

Son yıllarda şehir içi ulaşımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen elektrikli scooter’lar için yeni bir dönem başlıyor. Meclis’e sunulan düzenlemeyle birlikte artık bu araçlara plaka ve zorunlu trafik sigortası geliyor. Düzenleme sonrası, “Ehliyet zorunluluğu da gelir mi?” sorusu ise şimdiden gündemde.

İznik’te otobüs ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralı var

Bursa’nın İznik ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Trump, Musk’ı uğurlamak için Beyaz Saray’ı topluyor: Peki milyarderin bakanlığı ne olacak?

Elon Musk’ın Trump yönetiminden ayrılmasıyla, onun öncülüğünde kurulan Hükümet Verimliliği Bakanlığı (DOGE) çöküş sürecine girdi. Musk’ın yokluğunda yönünü kaybeden projede çalışanlar dağılırken, Beyaz Saray her şeye rağmen DOGE’un süreceğini savunuyor.

İzmir’de dehşet anları kamerada: Cezaevi ziyaretinden dönen aileye pusu

İzmir’in Torbalı ilçesinde seyir halindeki otomobile pompalı tüfekle açarak 3 kişi öldürüp, 3 kişiyi de yaraladığı belirtilen K.K., düzenlenen operasyonla yakalandı. Saldırı anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

DEM Parti çözüm süreci için üçlü komisyon önermiş! ‘Devlet, PKK, bağımsız gözlemciler…’

DEM Partili üst düzey bir yetkili, çözüm süreci kapsamında silahların bırakılması için üçlü komisyon önerdiklerini, ancak AK Parti’nin net bir tutum ortaya koymadığını belirtti.

Turhan Çömez duyurdu: Diyanet artık denetlenemeyecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Meclis’e getirilmesi planlanan düzenlemeyle Diyanet’in mali harcamalarının ve bütçesinin her türlü denetimden muaf olacağını söyledi. Çömez, “Sayıştay hiçbir şekilde hesap soramayacak. Diyanet layüsel, yani sorgulanamaz hale geliyor” yorumunda bulundu.