Kastamonu 2024 Yılı Yatırımları Değerlendirildi

Kastamonu’da 2024 Yılı Yatırım Değerlendirmesi Toplantısı Yapıldı

Kastamonu İl Koordinasyon Kurulu, 2024 yılı 4. dönem değerlendirmesini gerçekleştirdi. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Vali Yardımcısı Çetin Kılınç’ın başkanlığında yapılan toplantıda, il genelindeki yatırımlar ele alındı.

Toplantıda, koordinasyon gerektiren konular detaylı bir şekilde ele alındı ve yatırımların yerel ile bölgesel kalkınma açısından değerlendirmesi yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin katılımıyla toplantı verimli bir şekilde gerçekleştirildi.

Related Posts

İstanbul’u birbirine katan suç makineleri yakalandı

İstanbul’da gündüzleri evlere girerek hırsızlık yapan iki kadın yakalandı. Şüphelilerden birinin 170, diğerinin ise 14 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Çin’i sel vurdu: 18 bin kişi tahliye edildi

Çin’in Xianfeng kentinde meydana gelen sel sonucu yerleşim yerleri sular altında kaldı, 18 bin kişi evlerinden tahliye edildi. Henan eyaletinde ise sel nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi kayboldu.

Evleneli 2 ay olmuştu: Aldatma kavgasında kocasının yumruk attığı kadın öldü

Küçükçekmece’de tartıştığı eşine yumruk atan Nazım Özayyıldız, eşinin başını mermere çarpması sonucu ölümüne neden oldu.

Trump’ın hayali gerçek oluyor: O adaya göz dikmişti

Donald Trump’ın ABD’ye katmak için gözünü diktiği Grönland’a dair şaşırtıcı bir hamle yapıldı. ABD’lilerin kutup hayali gerçek oluyor.

3 ilde 2.5 milyar TL ‘kamu zararı’ yaratan suç örgütüne operasyon!

Hatay merkezli 3 ilde sahte fatura ve akaryakıt fişi düzenleyerek kamuyu 2,5 milyar TL zarara uğrattığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 34 şüpheli gözaltına alınırken 9’u tutuklandı.

Sırbistan’da halk, erken seçim için sokaklara döküldü

Sırbistan’da erken seçim talebiyle başlayan protestolar büyüyor. Cumhurbaşkanı Vučić’in dönüş rotasını kapatan göstericilere polis sert müdahale etti. Gözaltılar, yaralanmalar ve barikatlarla sokaklar yeniden hareketlendi.