Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı. Bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından hızlı bir şekilde kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için derhal bir veteriner hekime başvurdu.

Birkaç hayvansever, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını fark etti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtardı ve barınak çalışanlarıyla işbirliği yaparak onların bakımını üstlendi. Bu anlar mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından derhal bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

CHP’li Emir’den ‘zeytin kıyımına’ tepki

CHP’li Murat Emir, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na bugün gelen yasa teklifinin “zeytin kıyımı”na yol açacağını savunarak, yasanın geri çekilmesi için çağrıda bulundu.

Putin Hamaney’e suikast iddialarına sert çıktı: Bu konunun konuşulmasını dahi istemem

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu (PMEF) kapsamında dünya çapındaki haber ajanslarının yöneticileriyle buluştu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Söz konusu görüşmede, İran-İsrail gerilimi ve …

Ümit Özdağ’dan ‘Osman Kavala’ açıklaması: ‘Davayı okuyunca dehşete kapıldım’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ”Osman Bey ile hayata çok farklı baktık, bakıyoruz. Ama orada birçok kez karşılaşma imkanımız oldu. Hafif iletişimimiz oldu. Ben o zamana kadar çok merak etmemiştim Osman Kavala davasını. Fakat davayı okuyunca dehşete kapıldım. Bu ülkenin her bir yurttaşı adil yargılanmalı. Osman Kavala da bunu görmüyoruz” dedi.

Trump, İsrail-İran çatışmaları için toplantı yapılacağını duyurdu: Henüz kararımı verdim, Ortadoğu’daki bir çatışmaya dahil olmak istemiyorum

ABD Savunma Bakanı da, “Ordunun İran’a yönelik olası saldırı sonrası dahil her şey için planı var” demişti

Anne ve üç çocuğunun ölümüyle ilgili bilirkişi raporu tamamlandı

Diyarbakır’da, anne ve üç çocuğunun ölümüne yol açan 13 katlı binada çıkan yangına ilişkin bilirkişi ve itfaiye raporu tamamlandı.

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Hüda Kaya hakkında beraat kararı