Bolu Baro Başkanı: Gözaltılar artabilir

Bolu Grand Kartal Otel Yangınıyla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Bolu Barosu Başkanı Sinan Barut, Bolu Grand Kartal Otel yangınıyla ilgili süren soruşturmaya yönelik açıklamalarda bulundu. Barut, restoran kısmında başlayan yangın sonrasında diğer suçlu şüphelilerin de gözaltına alınacağı bilgisini aldıklarını belirtti.

78 kişinin hayatını kaybettiği Bolu Kartalkaya’daki otelde, otel sahibi Halit Ergül ve otel genel müdürü Emir Aras dahil 9 kişinin tutuklandığını vurgulayan Barut, soruşturmanın detaylı bir şekilde yürütüldüğünü ve bilirkişi heyetinin otelde incelemelerine devam ettiğini açıkladı.

Taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet verme suçlamasıyla tutuklanan şüphelilerle ilgili bilgi veren Barut, soruşturmanın adil bir şekilde ilerlediğini ve hak ihlallerinin yaşanmaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Barut, “Tüm şüpheliler tutuklandı ve soruşturma devam ediyor. Önemli olan delillerin toplanması ve gerçeklerin ortaya çıkması” şeklinde konuştu.

Yangının restoranda başladığını belirten Barut, şüphelilerin ifadelerine dayanarak yangının nasıl başladığına dair bilgi verdi. Barut, delillerin ve bilirkişi raporunun sonuçlarını beklediklerini ve otelden toplanan delillerin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Related Posts

İran İngiltere’ye ne tehdidinde bulundu?

İran ve İsrail arasındaki ilişkiler uzun süredir düşmanca seyrediyordu ve iki ülke arasında füze saldırıları gerçekleşti. Ancak İsrail, bu hafta başında İran’daki hedefleri vurarak açıkça niyetini ortaya koydu. İran’daki bazı nükleer geliştirme …

4 yaşındaki çocuğuna şiddet uygulayan anne gizli kameraya yakalandı! Kocası görüntüleri izlerken dondu kaldı

İstanbul Ataşehir’de 4 yaşındaki çocuğunun vücudunda morluklar gören Bekir Kor, eve yerleştirdiği gizli kamerayla Cezayir asıllı eşi Hafsa O.’nun çocuğunu dövdüğü anları kaydetti. Görüntüler ile savcılığa başvurarak boşanma davası açan Bekir Kor, suç duyurusunu gören eşi Hafsa O. tarafından kızının kaçırıldığını iddia etti.

Murat Ongun’dan ‘etkin pişmanlık’ iddiası üzerine yanıt: ‘Zavallılara itibar etmeyiniz’

İBB soruşturması kapsamında tutuklanan Medya A.Ş. yöneticisi Murat Ongun, “etkin pişmanlık”tan yararlandığı iddiaları üzerine açıklama yaptı.

AVM’de indirim için birbirlerini ezdiler

Erzurum’da bir züccaciye mağazasının açılışa özel yüzde 50 indirim kampanyası sırasında izdiham yaşandı.

Barış için diplomasi: Trump ve bölge liderleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail saldırısıyla alarm durumuna geçen bölge ülkelerinin liderleri ve ABD Başkanı Trump’la telefonda görüştü.

İran ve ABD görüşmeleri iptal edildi

Haftasonu yapılması planlanan ABD ve İran arasındaki nükleer müzakereler iptal edildi. Gelişme Umman Dışişleri Bakanı tarafından açıklandı