Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yeni Görevlendirmeler Yaptı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dün aldığı kararla bazı kademelerde değişiklik yapılmasına karar verdi.
Yapılan görevlendirmeler arasında Durmuş Ali Arslan’ın sağlık nedenleriyle emekliye ayrılmasının ardından boşalan genel sekreter yardımcılığı pozisyonuna Başkan Böcek’in yeğeni Cemil Böcek getirildi.
Muhittin Böcek’in Konyaaltı Belediyesi döneminden beri birlikte çalıştığı yeğeni Cemil Böcek, Büyükşehir Belediyesi’nde Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.
8 Daire Başkanlığından Sorumlu Olacak
Cemil Böcek, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkar İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak.
More Stories
Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklama: Bunu da heybenize yazın
Yunanistan’da volkan patlarsa Türkiye’ye ulaşır mı? Uzman isim olacakları tek tek açıkladı
Otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı