Festivalde fil saldırdı. Hortumuyla tutup havaya fırlattı

Nercha Festivalinde Filin Yarattığı Kargaşa!

Hindistan’ın Tirur şehrinde düzenlenen geleneksel Nercha festivalinde dün gece yaşanan olayda, altın plakalarla süslenmiş beş fil arasında bir anda kargaşa çıktı. Pakkathu Sreekuttan adlı filin tedirgin olması sonucu 17 kişi yaralandı, biri ağır şekilde.

Görüntülerde, insan kalabalığının arasından geçmeye çalışan filin aniden huysuzlanarak bir adamı havaya fırlattığı anlar kaydedildi. Adamın ağır yaralı olarak MIMS Hastanesine kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı bildirildi.

Olay sırasında, insanların güvenli bir yere kaçmaya çalışmasıyla yaşanan izdiham sonucu yaralanmalar meydana geldi. Filin sakinleştirilmesi için ise zincirler kullanılarak yaklaşık iki saat süren bir müdahale gerçekleştirildi.

Related Posts

İstanbul’da 4 saatte 949 gözaltı!

Polis ekiplerinin “Huzur İstanbul” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 446 şüphelinin de aralarında yer aldığı 949 kişi gözaltına alındı. Uygulama 2 aşamada yapılırken ayrıca, trafik ekiplerince 43 bin 212 araç ve 2 bin 662 motosiklet kontrol edildi. 2 bin 350 araç ile 29 sürücüye işlem uygulandı, 6 araç trafikten menedildi. Denetimlerde 1 milyon 190 bin 444 liralık trafik cezası kesildi.

Okul kantininde tostçuydu, rüşvet çarkıyla milyarder oldu, uçak aldı

Aziz İhsan Aktaş, Diyarbakır’da bir ilkokul kantini işletirken, devletten ve belediyelerden aldığı ihaleler ve kurduğu ortaklıklarla kısa sürede zengin oldu.

14 yıl sonra veda: Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov Türkiye’den ayrılacağını açıkladı

Rusya Milli Günü ve Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov’un görevden ayrılması nedeniyle başkentte bir resepsiyon düzenlendi. Büyükelçi “İki taraflı ilişkilerimiz son derece zengin içeriklidir” ifadelerini kullandı.

ABD, Bağdat Büyükelçiliği’ndeki bazı personelini geri çekiyor

ABD Dışişleri Bakanlığı, AA’ya yaptığı açıklamada Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan ABD Büyükelçiliği’ndeki bazı personeller için geri çekme kararı alındığını teyit etti.

İsrail mahkemesi, Madleen gemisinden alıkonulan 8 aktivistin gözaltında kalmasına karar verdi

İsrail mahkemesi, Madleen gemisinden alıkonulan 8 aktivistin gözaltında kalmasına karar verdi

DEM Parti duyurdu: Öcalan’ın görüşmek istediği 5 isim

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Abdullah Öcalan’ın önümüzdeki günlerde Mesut Barzani, Neçirvan Barzani, Mazlum Abdi, Kubat ve Bafel Talabani gibi bölgesel ve ulusal önemli siyasi temsilcilerle görüşme yapmayı planladığını, bu görüşmelerin bölge barışı ve demokratik sürecin ilerlemesi açısından kritik olduğunu söyledi.