123 suçtan aranıyordu: ‘Plakalara iyi bakın, belki bulursunuz’ dedi bir gün sonra yakalandı

Adana’da Firari Şahıs, Polis Ekipleri Tarafından Yakalandı

Adana Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cezaevinden kaçan ve 123 suçtan aranan 21 yaşındaki Oğulcan Şahin‘in yakalanması için çalışma başlattı.

Firari şahsın kullandığı araç, Adnan Menderes Bulvarı’nda görüldü. Ancak polis ekipleri tarafından durdurulan araçta Şahin bulunamadı. Oğulcan Şahin, otomobilin önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak ipucu verdi.

Oğulcan Şahin, Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’ndeki bir evde saklanırken polis tarafından yakalandı. Evde yapılan aramada ise silahlar ve uyuşturucu madde bulundu.

Polis, Şahin‘in ifadesinde, silahları kendi korunması için bulundurduğunu söyledi. Şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Related Posts

Sağlık için güneşe çıkın

Uzmanlara göre, kontrollü bir şekilde güneşe maruz kalmak, ruh sağlığından kalp sağlığına kadar pek çok alanda olumlu etkiler sağlıyor.

Doğum hastanesini hedef aldılar! Anneler bebekleriyle panik içinde sığınaklara koştu

Rusya, Ukrayna’nın Harkov şehrine İHA saldırısı düzenledi. Saldırı sırasında bir doğum hastanesi hedef alınırken saldırıda camların kırılması nedeniyle bebeklerin üzerine cam parçaları düştü. Aileler bebeklerini alarak panik içinde sığınaklara koştu …

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.

Siber arılar geliyor!

Çinli bilim insanları 74 miligramlık dünyanın en hafif beyin kontrol cihazıyla kontrol edilebilen ilk sibernetik arıyı yarattı. Arıların özellikle depremlerdeki arama-kurtarma görevlerinde kullanılabileceği belirtiliyor.

Kulis: DEM Parti’nin ismi, logosu ve siyasi çizgisi değişiyor

Kulis: DEM Parti’nin ismi, logosu ve siyasi çizgisi değişiyor

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.